Succesul in videochat

Alatura-te echipei noastre si incepe o cariera de succes in videochat

Pentru a te bucura de succes in videochat, trebuie sa vii zilnic cu o atitudine pozitiva. Nu poti reusi in videochat nimic atata timp cat nu esti o persoana ambitioasa. Ttrebuie sa incepi fiecare zi cu multa ambitie si sa iti propui obiective mari. Trebuie sa te auto-depasesti de la o perioada la alta si sa te concentrezi catre un singur obiectiv: succes in videochat.

Succesul in videochat se obtine pas cu pas.

In videochat se fac sume foarte frumoase de bani. Este domeniul in care poti sa te angajezi fara experienta care te va ajuta sa obtii independenta financiara intr-un timp relativ scurt. Sunt necesare, bineinteles, multa perseverenta, ambitie, dorinta de a invata si a te perfectiona, dar, desi aceste cerinte sunt valabile pentru orice job, castigurile in urma respectarii lor clar sunt mult mai mari decat in alta parte.

Vino sa vezi ce inseamna sa fii respectata ca om si ca model de videochat in Constanta!

0761 328 747

Bonusuri videochat

Te asteptam cu o oferta de angajare profitabila si beneficii unice in Constanta

bonus-videochat-04

600€
Bonus de angajare

Oferim un BONUS DE ANGAJARE pentru fiecare model nou venit in echipa noastra de 600€

bonus-videochat-03

4.000 Ron
Salariu garantat

In fiecare luna ai un salariu garantat de 4.000 de RON pentru fiecare model de videochat nou care colaboreaza cu MegaGirls Studio Constanta.

bonus-videochat-02

1.000€
Bonus de recomandare

In cazul in care ne recomanzi unei prietene care se va angaja in cadrul studioului nostru, vei primi un bonus in valoare de 1.000€

bonus-videochat-05

Transport Gratuit

MegaGirls Studio te ajuta sa vii la studio. Decontam transportul pe o perioada de 3 luni de zile, din momentul inceperii activitatii in cadrul studioului nostru de videochat din Constanta

bonus-videochat-07

Sedinte Foto

Ne ocupam de imaginea ta! Suportam costurile sedintelor foto profesionale si punem la dispozitie accesorii si lenjerii. Ne ocupam si de machiajul si coafura ta ce va fi realizata de profesionisti!

bonus-videochat-06

Operatii estetice

MegaGirls Studio colaboreaza cu diversi stilisti si cabinete medicale, in care vei putea sa-ti remodelezi corpul asa cum visezi.

Comisioane videochat

Jobul perfect pentru castiguri financiare fabuloase

  • 50% - Daca incasezi mai putin de 1.500$/perioada
  • 55% - Daca incasezi intre 1.500$-2.500$/perioada
  • 60% - Daca incasezi intre 2.500$-3.500$/perioada
  • 65% - Daca incasezi intre 3.500$-4.000$/perioada
  • 70% - Daca incasezi peste 4.000$/perioada
  • 75% - Daca incasezi peste 15.000 $/perioada
  • 80% - Daca incasezi peste 25.000 $/perioada

Alege un loc de munca modern, in care poti avea castiguri mari, intr-un domeniu aflat in plina dezvoltare videochat-ul. Poti face si tu parte dintr-o echipa tanara, dinamica si profesionista! Poti ajunge si tu un model de videochat de success ce poate castiga pana la 5000 € sau chiar mai mult in fiecare luna. Cu ajutorul Studio-ului de Videochat Mega Girls din Constanta acest lucru poate deveni realitate.

Vom fi sinceri cu privire la locul de munca pentru videochat. Un model de videochat va trebui sa faca mai mult decat sa arate sexy pentru ca clientii sa-si cheltuie bani sa te priveasca pe webcam. Asta pentru ca clientii nostri nu sunt doar in cautarea unei experiente de distractie, nu vor doar sa isi petreaca timpul cu un model de videochat atragator. Uni dintre acestia cauta o persoana ce are abilitatea de a vorbi cu cineva, de a construi o relatie online cu un model de videochat.

Mega
Girls

Poti avea jobul care iti indeplineste toate visurile

Suntem aici ca sa va facem viata mai frumoasa, si nu oricum: cu cea mai buna oferta de angajare de videochat din Constanta