Angajari videochat Constanta

Iti oferim sansa de a deveni model de videochat in studioul nostru din Constanta

Crezi ca si tu poti fi model de videochat in studioul nostru din Constanta? Noi iti oferim o sansa. Nu ne intereseaza daca ai mai lucrat sau nu, nu ne intereseaza trecutul tau, nu conteaza inaltimea, nu conteaza greutatea, nu conteaza experienta. Ne intereseaza doar viitorul tau ca model de videochat si bineinteles ca om. Dupa cum am spus suntem dispusi sa colaboram cu orice persoana!

Interviul este în primul rând pentru a-ti se lămuri întrebările. Fiind un domeniu nou si pentru multă lume încă necunoscut, ti se vor da mai multe detalii pentru ca să te familiarizezi si ti se va explica tot ce trebuie să stii, începând de la echipamentul folosit, până la atitudinea potrivită.

Visezi la propria casa?

Angajeaza-te acum si beneficezi de apartament in rate

0761 328 747

Oferta de angajare

MegaGirls Studio te asteapta cu o oferta de angajare unica in Constanta

  • 50% - Daca incasezi mai putin de 1.000$/perioada
  • 55% - Daca incasezi intre 1.000$-1.500$/perioada
  • 60% - Daca incasezi intre 1.500$-2.000$/perioada
  • 65% - Daca incasezi intre 2.000$-2.500$/perioada
  • 70% - Daca incasezi peste 2.500$/perioada
  • 75% - Daca incasezi peste 10.000 $/perioada
  • 80% - Daca incasezi peste 20.000 $/perioada

Vino alaturi de noi sa vezi ce inseamna de fapt conditii de lux in acest domeniu. Vino sa vezi ce inseamna sa fii respectata ca om si ca model de videochat! Suntem certificati pentru a rezolva toate problemele de calculator de la distanta pentru modelele noastre de videochat si de a oferi suport 24/7 la telefon.

Videochat Constanta

Jobul perfect pentru castiguri financiare fabuloase

Membrii sunt in cautarea unui model de videochat care ii poate face sa zambeasca, sa se simta un pic mai bine dupa o zi lunga si grea sau doar cineva cu care poate vorbi. De aceea, antrenam modelele noastre de videochat cu cat mai multe informatii posibile cu privire la modul de a actiona pe webcam- ul lor. Incercati intotdeauna sa impresionati si sa interactionati cu clientii cat mai bine, asa cum aspectul tau si personalitatea unica va determina succesul dumneavoastra ca un model de videochat.

Dispunem de dotari ultra-performante si de o ambianta placuta. Programul este unul flexibil , ramane la aprecierea modelului. Se ofera 600 € BONUS DE ANGAJARE si multe alte bonusuri in functie de performanta! Avem cele mai avantajoase comisioane! Videochat-ul este singurul loc de munca din romania care poate oferii un viitor de succes pentru toti tinerii si nu numai, oferind posibilitatea de a te realiza si a-ti indeplinii toate dorintele! Scapa de prejudecati si conceptii gresite, e simplu sa fii model de videochat. Vrem sa iti oferim un salariu de director! Vino alaturi de Studio Videochat Mega Girls din Constanta sa iti aratam ce inseamna succesul in videochat.

Nu-i asa ca este simplu. Acum crezi ca si tu poti fi model de videochat in studioul nostru din Constanta? Noi iti oferim o sansa. Nu ne intereseaza daca ai mai lucrat sau nu, nu ne intereseaza trecutul tau, nu conteaza inaltimea, nu conteaza greutatea, nu conteaza experienta. Ne intereseaza doar viitorul tau ca model de videochat si bineinteles ca om. Dupa cum am spus suntem dispusi sa colaboram cu orice persoana!

Interviul este in primul rand pentru a-ti se lămuri întrebările. Fiind un domeniu nou si pentru multa lume inca necunoscut, ti se vor da mai multe detalii pentru ca să te familiarizezi si ti se va explica tot ce trebuie să stii, începând de la echipamentul folosit, pana la atitudinea potrivita.

Poti avea jobul care iti indeplineste toate visurile

Suntem aici ca sa va facem viata mai frumoasa, si nu oricum: cu cea mai buna oferta de angajare de videochat din Constanta