Cine suntem?

MegaGirls - Studio Videochat Constanta

Cu ce se ocupa de fapt Videochat-ul MEGA Girls Studio din Constanta? Activitatea principala este Videochat-ul, care la ora actuala este cel mai bine platit si cel mai cautat job din Romania!

Nu suntem un simplu studio de videochat din Constanta, respectam acest domeniu de activitate, modelele si toti colaboratorii nostri, facem lucrurile din inima, pasiune, rabdare, seriozitate, dinamism, modestie si ne axam pe lucrul in echipa.

Din partea echipei noastre veti beneficia de suport si consiliere in videochat, indiferent daca ati mai lucrat in domeniu videochat-ului sau sunteti la inceput de drum.

Echipa

Succes

Bonus

Suntem si vom ramane un nume pe piata romaneasca de videochat atat din Constanta cat si din alte parti ale tari, precum alti veterani ai domeniului nu ne vom schimba niciodata identitatea. Nu ne-am dezamagit niciodata modelele de videochat si nu le-am tradat niciodata increderea oferita. Am excelat mereu prin calitate si pe cat posibil prin imbunatatirea permanenta a conditiilor de munca cat si recrutarea de noi siteuri partenere.

Oferte videochat REALE

0761 328 747

Alege sa lucrezi cu profesionisti in videochat

Angajari Videochat Constanta
MegaGirls Studio

La MEGA GIRLS Studio Constanta accentul este pus pe echipa din spatele modelelor, care se ocupa indeaproape de fiecare model in parte. Trainerul cu experienta are menirea de a-ti vinde cele mai bune ponturi pentru a face bani. El te sprijina atata timp cat este nevoie, pana vei reusi sa inveti tot ceea ce tine de domeniu: cum sa te aranjezi, cum sa vorbesti, cum sa faci bani din activitatea de videochat.

Siguranta faptului ca vei face bani la noi in studio, provine si din site-urile cu care lucram. Am testat de-a lungul timpului zeci de site-uri de profil si acum, dupa atata timp de experienta, putem spune ca lucram cu site-urile aflate in top, pe care se realizeaza cele mai mari venituri din acest domeniu!

Venitul realizat se poate verifica in absolut orice moment, va puteti loga cu userul si parola voastra si se pot vedea sumele acumulate in contul vostru si cum castigurile cresc de la o zi la alta. Astfel veti sti tot timpul cati bani aveti de incasat. Platile se fac bilunar, imediat cum se incheie fiecare perioada de 2 saptamani.

Mega
Girls

Testimoniale

 Ce spun modelele MegaGirls (245 voturi)

Studioul MegaGirls m-a ajutat sa fac primul pas in videochat. Primul training a fost intensiv si benefic pentru mine, am cunoscut-o pe Flori. Intr-un cadru prietenos, am invatat ce inseamna VIDEOCHAT, ce inseamna sa stai in camera, sa faci conversatie, am inteles ca exista niste pasi pe care trebuie sa-i urmezi atunci cand vrei sa arati perfect pe camera, ca imaginea conteaza enorm atunci cand esti online.

Am crezut ca o sa fie ca la un job obisnuit, dar nu m-am simtit deloc asa. Am simtit ca sunt in sufragerie si petrec timp cu prietena mea cea mai buna. Am putut sa o intreb orice in timpul trainingului, caci ea nu a ras de mine, mi-am permis sa si gresesc ca apoi sa fac mai bine. A fost o prima zi frumoasa in care am invatat lucruri noi si utile. Acum trebuie doar sa exersez ceea ce am invatat.

Multumesc MegaGirls, multumesc Flori


- Ioana

Poti avea jobul care iti indeplineste toate visurile

Suntem un studio de videochat fara reguli absurde, fara penalizari si avem cea mai buna oferta de angajare din Constanta