De ce videochat ?

model de succes videochat constanta

MEGA GIRLS STUDIO VIDEOCHAT CONSTANTA

De ce videochat ?

  • Deoarece este unul dintre putinele locuri de munca in care puteti castiga un salariu mediu de 2000 -5000 €/luna sau chiar mai mult , beneficiind de un program flexibil, nefiind necesara experienta in domeniul videochat-ului pentru a deveni un model de succes.
  • Pentru ca este un loc de munca distractiv, creativ si relaxant. Banii se castiga mai usor decat in multe alte domenii.
  • Videochat-ul este una din cele mai profitabile optiuni pentru tineri si nu numai, un job legal si curat unde isi pot folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea pentru a face bani.
  • Activitatea de video chat este una 100% legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.


Ce este videochat – ul?

  • Un mijloc de comunicare virtual prin intermediul internetului care face legatura intre model si vizitatori prin intermediul camerei web. Vizitatorii platesc un pret pe minut (pretul fiind stabilit de model) pentru a putea discuta si vedea modelul pe camera. Discutiile se pot face pe diverse teme, atat erotice cat si non-erotice. Scopul modelului este acela de a prelungi sectiunea de Privat.
  • Conversatiile dintre model si vizitator sunt strict personale si confidentiale, neavand nimeni dreptul de a va invada intimitatea. Nu trebuie sa va faceti griji ca cineva cunoscut va va gasi , toate persoanele din Romania sunt banate , deci nu pot accesa siteurile pe care lucrati!